Proiect

Spații interioare cu multă lumină și curți spațioase

Proiectat cu o arhitectură modernă și elegantă, Riverside Residence își propune să utilizeze la maximum spațiile interioare cu suprafețe vitrate generoase, balcoane (logii) la etaj și un acoperiș tip terasă circulabilă.

Parcelele de teren au suprafața de minim 420 mp, iar amprenta la sol a casei (aproximativ 100mp) permite utilizarea optimă a zonelor verzi pentru amenajarea confortabilă a curții.

Din punct de vedere functional, locuința este organizată compact și eficient astfel:

  • parter compus din camera de zi, bucătărie, baie, debara, scară și o generoasă terasă acoperită pentru acces spre gradina interioară),
  • etaj 1(3 dormitoare spațioase,2 băi,dressing) ,scară access terasă superioară
  • etaj 2 retras (terasă circulabilă) cu 15mp terasă acoperită și 32mp terasă descoperită circulabilă

Pentru că bunul-gust va fi mereu la modă, ne-am gândit să-l transformăm în stil de viaţă. Arhitectura aparte, modernă, vă va întâmpina de fiecare dată când veţi ajunge acasă, lângă cei dragi. Iar condiţiile deosebite conferite de finisajele de cea mai bună calitate, spaţiile locuibile generoase, utilităţile şi facilităţile realizate la standardele actuale vă oferă o locuinţă nu doar elegantă ci şi familiară, confortabilă.

În total Riverside Residence va avea12 locuințe individuale,cu regim de înălțime P+E+T.Accesul se va face pe drumul privat care deviază din strada Mureșului, cu o intrare pe latura vestică și, pentru fiecare locuință propusă, câte un acces pe latura sudică. Drumul va avea 7 m lățime carosabil + câte 1 metru trotuare pe ambele laturi.Casele vor avea acces la gaz, apă-canalizare, rețele electrice, telefonie și internet.

S-au obținut și avizele necesare racordării imobilelor la utilitățile zonei.

Casele se vor vinde la stadiul semifinisat